Pogoji Uporabe

Pogoji uporabe
Datum veljavnosti: 21.3.2024
Dobrodošli na spletni strani Nic Od Tega. S temi pogoji uporabe se strinjate z naslednjimi pravili in predpisi za uporabo naše spletne strani.
Soglasje: Z dostopom do te spletne strani in njenim uporabljanjem izjavljate, da se strinjate s temi pogoji uporabe in se zavežete k spoštovanju vseh veljavnih zakonov in predpisov. Če se ne strinjate s katerim koli delom teh pogojev, vas prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.
Intelektualna lastnina: Vse vsebine, informacije, grafike, logotipi, avdio in video posnetki ter druge vsebine, ki jih najdete na tej spletni strani, so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine. Ne dovoljujemo distribucije, kopiranja ali uporabe teh vsebin brez našega izrecnega pisnega dovoljenja.
Omejitev odgovornosti: Spletna stran Nic Od Tega ne prevzema odgovornosti za morebitno izgubo ali škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe informacij ali vsebin na tej spletni strani. Uporaba vsebin je na lastno odgovornost.
Zasebnost in varovanje podatkov: Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo varovali vaše osebne podatke v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov. Za več informacij o tem, kako ravnamo z vašimi podatki, si oglejte našo politiko zasebnosti.
Piškotki (Cookies): Naša spletna stran uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, shranjene na vašem računalniku, da izboljšajo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov v skladu s našo politiko piškotkov.
Google Analytics: Uporabljamo storitev Google Analytics za analizo uporabe naše spletne strani. Google Analytics uporablja piškotke za zbiranje podatkov o vaši uporabi spletne strani, vendar ti podatki ostanejo anonimni. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo storitve Google Analytics v skladu z njihovimi pogoji uporabe.
Povezave do tretjih strani: Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do tretjih strani, ki niso pod našim nadzorom. Ne prevzemamo odgovornosti za vsebino ali politiko zasebnosti teh tretjih strani. Priporočamo, da preberete pogoje uporabe in politiko zasebnosti vsake tretje strani, ki jo obiščete.
Spremembe pogojev: Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev uporabe brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo začele veljati takoj po objavi na tej spletni strani.

Kontakt: Če imate kakršnakoli vprašanja ali pomisleke glede teh pogojev uporabe, nas kontaktirajte preko e-pošte na info@nicodtega.si .
Z uporabo te spletne strani potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali s temi pogoji uporabe, vključno z uporabo piškotkov in storitve Google Analytics.

Nazaj